fredag 24 september 2010

En rejäl show!

Som ni redan vet är det shoppinghelg snart. Förutom alla grymma erbjudanden och all shopping kommer det även artister. Denna gång är det Caroline af Ugglas och Magnus Carlsson som gästar Skövde. De kommer att bjuda på en rejäl show så kom till Skövde den 1-3 oktober.
För vidare information: http://www.vastsverige.com/sv/Vastsverige/products/92613/Stora-Shoppinghelgen-i-Skovde/
Vi ses i affärerna!

/Elin

Shoppinghelg - aktiviteter

Som tidigare sagts så kommer det under den stora shoppinghelgen i Skövde att finnas massor av aktiviteter för både stora och små.
Man kommer sätta upp speciella paviljonger där vissa av aktiviteterna, eller "happenings" kommer ske. Några av dessa happenings är: Modeshower och Prova-på-styling.
För att komma till exempel Elins Esplanad från Skövde city finns möjligheten att ta Lilla Shoppingtåget som färdas mellan Vasaporten, Commerce, Stallsiken och Elins Esplanad. Affärerna här i Skövde ordnar också aktiviteter. Makeup-kurs, Massage, Grafittimålning, Smyckestillverkning
och fototävling med mera utlovas. Happenings som passar både barn och vuxna med andra ord.
Vi kan även berätta att flera roliga tävlingar med jättefina priser kommer äga rum!

/ Viktor

Shoppinghelg - Elins Esplanad

Hej allihopa! Snart är det dags för den stora shoppinghelgen i Skövde och Elins Esplanad kommer fyllas med aktiviteter 1-3 oktober.
Tagga stenhårt!

Bland annat kommer gycklargruppen Trix synas i esplanaden lördag kl 11-16. Ballonger och godis delas ut av Elins värdinnor och butikerna bjuder på en mängd olika aktiviteter, såsom ansiktsmålning, modepromenader, testa höstens nya spel och mycket annat.
Det är stor variation av butiker så det finns garanterat något för alla kan jag lova! Missa inte heller The Cupcakes Singers som spelar både lördag och söndag kl 12-17.


Här kan ni hitta info om öppettider:
http://www.vastsverige.com/sv/skovde/artiklar/Shopping/Elins-Esplanad/


/Emilie

Shoppinghelg!

Mellan 1-3 Oktober är det shoppinghelg i Skövde, vilket innebär att det kommer vara fullt med erbjudanden, aktiviteter, artister och en massa skoj!

/Therese

Skaraborgs största köpcenter


Shoppingsugen? I Skövde vid Hertig Johanstorg hittar du Skaraborgs största köpcenter, Commerce!
Här finner du 43 butiker under ett och samma tak och flera restauranger. Här hittar du alla de stora butikkedjorna. Dessutom erbjuder köpcentret gratis surfande genom ett trådlöst nätverk. Visst är det enkelt med ett köpcenter som har allt du behöver? Shoppa, ät god mat och ha kul på Commerce i Skövde!



/ Therese

Spel av Ludosity

jag och några vänner testade idag ett spel som Ludosity har gjort. Jag tyckte att det var ett kul spel, ett bra tidsfördriv för dig som har tråkigt! Jag är oftast superdålig på spel så brukar inte tycka att spel är kul av den anledningen, men detta tyckte jag faktiskt var kul! Testa spelet du med! Klicka på länken nedan för att komma till spelet.
http://www.kongregate.com/games/Ludosity/garden-gnome-carnage

Vi jämförde även våra resultat, se dem genom att klicka på länken nedan.
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=119676461408957&ref=ts


/ Therese

torsdag 23 september 2010

Ludosity - Spelföretag

Jag, Elin, Viktor och Emilie sitter i Gothia Science Park och jobbar, det närmar sig slutet på dagen. Elin har idag skrivit en intressant text om företaget Ludosity som finns här på Gothia Science Park, som du kan läsa genom att klicka på länken nedan.
http://www.facebook.com/group.php?gid=119676461408957&ref=ts
Här är de fyra personerna som jobbar på företaget Ludosity.

/ Therese

HandbollsVM Januari 2011

I januari är det VM i handboll som bland annat äger rum i i Skövde. För mer information klicka på länken.
http://handball2011.com/

/ Therese