torsdag 11 november 2010

Gamex – galet lyckad

Vi pratade nyss med Sebastian Badylak och bad honom berätta lite om spelmässan Gamex, som var i helgen. När vi ber Sebastian berätta lite om Gamex möts vi av ett leende, redan då inser vi att mässan var lyckad!

Enligt Sebastian och sannolikt många andra så var mässan mycket lyckad. Sebastian nämner att de hade en jäkligt snygg monter som fångade intressen från många håll. De visade upp fyra spel som många prov-spelade flera gånger om, det var helt galet berättade Sebastian.

En sak som inte var så väntad var att det var många ungdomar som intresserade sig för dem, då de hade tänkt sig en bredare målgrupp, men detta sågs inte som något negativt, speciellt inte när det var första gången för dem. I allmänhet tycker Sebastian att mässan var riktigt lyckad, dessutom så är mässan planerad för nästa år och då tror han att den kommer att bli ännu större!

Vi passade även på att be Sebastian berätta lite om Swedish Game Conference som var i Tisdags.

Han är mycket nöjd och han tycker att alla andra verkade likaså. Det kom fler besökare än väntat, cirka 211 personer. Sebastian är mycket nöjd och tycker att det var riktigt bra talare och de kommer sannolikt att satsa på en repris!

Gamex och Swedish Game Conference var alltså helt enkelt väldigt lyckat!



/Therese, Emilie och Viktor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar